Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Kérjük, támogassák az Eötvös József Főiskoláért Alapítványt személyi jövedelemadójuk 1%-ával!

2019. május 20-ig lehet rendelkezni az adó 1+1% felajánlásáról. Rendelkezni a NAV új online felületén, vagy az szja-bevallás (EGYSZA) lapján, illetve a célra rendszeresített 18EGYSZA nyomtatványon lehet.

bővebben

Az Eötvös József Főiskola Sportirodájának két munkatársa elismerésben részesült

Aliz és Zita a díjakkal

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) éves rendes Közgyűlésén az Eötvös József Főiskola két sportirodai munkatársa, Dr. Bohner-Beke Aliz és Bella Zita elismerésben részesültek április 10-én.

Miután 2018-ban az EJF az év Legizmosabb Egyeteme díj mellett az Év Legsportosabb Egyeteme díjat is átvette, nagyon büszke az intézmény az újabb sikerekre.

Dr. Bohner-Beke Aliz a MEFS Csík Ferenc Ezüstplakettje az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjat kapta meg, mely azoknak jár, akik az egyetemi sport terén több akadémiai éven keresztül dicséretes teljesítményt nyújtottak szakmai munkájukkal, támogatásukkal.

Bella Zita pedig a Gedényi Mihály Elnöki Elismerő Oklevelet vehette át, melyet olyan kollégák kapnak, akik nem oktató-kutató munkakörben, hosszú időn keresztül, precíz, kiváló munkával nyújtanak adminisztratív támogatást az egyetemi sport fejlődéséhez.

Eredményükhöz gratulálunk!