Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Előalkalmassági vizsga

Az előalkalmassági vizsgát az Eötvös József Főiskola  2019. január 23-án 10 órakor tartja (Gyülekező: 6500 Baja, Szegedi út 2. B épület, aula).

A felsőoktatási intézmények a jelentkezési határidőt megelőzően ún. előalkalmassági vizsgát szervezhetnek.  Az előalkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére, megállapítására. Az előalkalmassági vizsga szolgáltatásjellegű, vizsgadíjköteles, amelyet az intézménynek kell befizetni (4.000 Ft, melyet a helysznen kell fizetni). Letehető bármely felsőoktatási intézményben, amely ilyen vizsgát hirdet.

Az eredményes előalkalmassági vizsga az ének-zenei, a beszéd-, a fizikai és az egészségi alkalmassági vizsgák követelményei fejezetben leírtakkal azonosak. Az intézmények kölcsönösen elfogadják, tehát elegendő azt egy helyen (egy alkalommal) letenni.

Amennyiben sikeres előalkalmassági vizsgát tett, úgy a kötelező alkalmassági vizsgán megjelenni nem kell, elég jelezni az intézmény felé, hogy sikeres előalkalmassági jegyzőkönyvvel rendelkezik.

Az előalkalmassági vizsgára hoznia kell magával a jelentkezőnek: személyazonosításra alkalmas okmányt, a háziorvos által kitöltött nyomtatványt, melyet a https://www.felvi.hu/pub_bin/dload/kervenytar_18K/egeszsegugyi_nyilatkozat_18K.pdf linkről tölthet le.

A jelentkezési határidő a vizsgára 2019. január 18. 12 óra. Az intézmény külön behívót az előalkalmassági vizsgára nem küld, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet!

Választható szakirányok