Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

REKTORI ÖSZTÖNDÍJ - PÁLYÁZATI KIÍRÁS és JELENTKEZÉS

Az Eötvös József Főiskola rektori ösztöndíjpályázatot hirdet a 2024. évi általános és pótfelvételi eljárásban felvételizők legjobbjai számára.

Rektori ösztöndíj - felhívás

Az ösztöndíj összege: 100.000,- Ft/fő.

Pályázatot az nyújthat be, aki az Eötvös József Főiskola valamely alapképzését első helyen jelölte meg a 2024. évi általános vagy pótfelvételi eljárás során, és felvételt nyert az EJF által meghirdetett olyan nappali tagozatos képzésére, melyen az Eötvös József Főiskolán korábban nem rendelkezett (sem aktív, sem szünetelő) hallgatói jogviszonnyal.

Az ösztöndíj első, 50.000 forintos részletének kifizetésére a beiratkozást követően, legkésőbb 2024. október 31-ig kerül sor. A második, 50.000 forintos részlet kifizetése a 2024/2025. tanév II. félév bejelentkezési időszakát követően, legkésőbb 2025. március 31-ig történik meg. Mindkét részlet kifizetésének feltétele, hogy a nyertes hallgató az adott részlet kifizetésének időpontjában aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezzen azon a képzésen, melyen elnyerte a rektori ösztöndíjat. 

A pályázatot a lap alján található űrlap kitöltésével lehet benyújtani. A jelentkezési űrlap a felvételi ponthatárok megállapítását követően - várhatóan 2024. július 24-én - válik elérhetővé a pályázók számára.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. szeptember 13.

A benyújtott pályázat érvénytelen, ha a pályázó nem első helyen jelölte az EJF valamely képzését a 2024. évi általános vagy pótfelvételi eljárás során. 

Az érvényes pályázatok rangsorolása a pályázók által a felvételi eljárás során elért összpontszám alapján, finanszírozási formánként és a pontszámítást figyelembe véve történik. 

Az ösztöndíj szétosztása a pályázók között alapszakonként a pályázók arányában, a felvételi összpontszám alapján történik, amely a felvételi határozatban szerepel.

A rektori ösztöndíjat maximum 15 fő nyerheti el.

A pályázat eredményéről az Eötvös József Főiskola elektronikus úton, a tanulmányi rendszeren keresztül ad tájékoztatást legkésőbb 2024. október 18-ig.

Baja, 2024. január 23.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya
rektor

Rektori ösztöndíjra jelentkezés