Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

A Microsoft 365 előnyei

A Microsoft 365 előnyei hallgatói szemszögből

  • Az M365 egy előfizetéses szolgáltatás és a legfontosabb, hogy NEM neked kell érte fizetni (Az Eötvös József Főiskola biztosítja minden hallgatója számára)!
  • Nem csak az online szolgáltatásokat használhatod, hanem jogisztán letöltheted és telepítheted - akár 5 eszközre is - az Office csomagot ami tartalmazza a Word, Excel, Powerpoint és egyéb népszerű MS szoftvereket
  • A postafiókod 50 GB, a saját tárhelyed (OneDrive) akár 1 TB is lehet. A két szolgáltatás kombinált használatával soha nem fogsz "méretkorlátos problémába" ütközni e-mail küldéskor és fogadáskor
  • A fájlmegosztás vállalati szintű eszköze a SharePoint mellyel nem csak fájlokat lehet megosztani, hanem a tartalomkezelés legösszetetteb feladait is meg lehet oldani mint pl.: aktivitás követés, hozzáférés szabályozás, harmadik féltől származó online tartalmak beágyazása (pl. youtube videók), stb.
  • Nem csak oktatóiddal, de csoporttársaiddal is remekül és hatékonyan tudsz együttműködni. (OneNote, Teams)
  • Ha megismered és megtanulod használni, akkor egy olyan készséget modhatsz magadénak ami a munkaerőpiacon (bármely területen) valódi előnynek számít.

Végül de nem utolsósorban mobil eszközeidet is szinkronizálhatod - bárhol, bármikor elérheted az összes e-mailed, dokumentumod, névjegyed, naptárbejegyzésed -, az összes népszerű mobilon, tableten legyen akár WindowsPhone, Android, iPhone. Minden gyártó kínálatában megtalálhatóak a Word, Excel és társainak alkalmazásai, melyekkel bárhol hozzáférhetsz nem csak az e-mailekhez de a dokumentumaidhoz is.

 

Hasznos linkek a lehetőségek megismeréséhez

Microsoft Teams – videós képzés

Office 365 Oktatóközpont

Tippek és trükkök az Office-hoz

End user training for TEAMS

Utolsó módosítás időpontja

2020. szeptember 24.