Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

előalkalmassági vizsga

Leendő pedagógushallgatók tettek előalkalmassági vizsgát

A tanító, az óvodapedagógus, valamint a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra jelentkezők számára előalkalmassági vizsgát szervezett az Eötvös József Főiskola 2024. január 23-án. 

Előalkalmassági vizsga 2024. január 23-án az EJF-en.

Azoknak a felsőoktatásba felvételizőknek, akik a pedagógusképzésben kívánnak továbbtanulni alkalmassági vizsgán kell részt venniük.

Előalkalmassági vizsga

Az Eötvös József Főiskola 2024. január 23-án 9 órakor előalkalmassági vizsgát tart. (Helye: 6500 Baja, Szegedi út 2., A épület - gyülekező az A/88-as teremben )

A felsőoktatási intézmények a jelentkezési határidőt megelőzően ún. előalkalmassági vizsgát szervezhetnek.  Az előalkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére, megállapítására. Az előalkalmassági vizsga szolgáltatásjellegű, vizsgadíjköteles, amelyet az intézménynek kell befizetni (4.000 Ft, melyet a helyszínen kell fizetni). Letehető bármely felsőoktatási intézményben, amely ilyen vizsgát hirdet.

Újabb előalkalmassági vizsgára vártuk a leendő pedagógushallgatókat

Az Eötvös József Főiskola február 9-én második alkalommal szervezett előalkalmassági vizsgát.

Előalkalmassági vizsga február 9-én.

A felvételi eljárás részeként a pedagóguspályára jelentkezőknek alkalmassági vizsgán kell részt venniük. A vizsgálat célja, hogy a pedagógushallgató-jelölttel való személyes találkozás során megállapíthassuk, hogy a jelentkező alkalmas-e a pedagógusszakma gyakorlására.

Sikeres előalkalmassági vizsgát tettek a jelentkezők

Előalkalmassági vizsgára érkeztek az Eötvös József Főiskolára január 27-én azok a jelentkezők, akik az idén szeptemberben induló tanító, óvodapedagógus vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakokon folytatják tanulmányaikat.

Előalkalmassági vizsga az EJF-en

Az előalkalmassági vizsga célja, hogy már a felvételi jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére, megállapítására.