Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Az Eötvös József Főiskola távoktatási terve tantárgyanként

A távoktatás tervét a nappali tagozaton 2020.03.23. – 2020.04.18. napjáig, levelező tagozaton 2020.03.13. – 2020.04.18. napjáig az órarendben szereplő órákra készítettük el. Ezek a tervek a távoktatásban elsajátítandó tananyag címét, hozzáférhetőségének típusát és módját adják meg, illetve azt, hogy a távoktatás alatt, valamint végeztével a hallgatóknak lesz-e a távoktatás során elsajátított tananyagból beszámolási kötelezettségük, és ha igen, milyen formában.

Az összes tantárgy távoktatási tervét az alábbi fájlban találják. Javasoljuk, hogy a tantárgyak kódja szerint keressenek a dokumentumban.

 

frissítés: 2020. április 16. 11:03

Az Eötvös József Főiskola távoktatási terve tantárgyanként és tagozatonként 2020. április 20-tól a vizsgaidőszak végéig

Tisztelt Hallgatók!

Elkészítettük az Eötvös József Főiskola távoktatási terveit tantárgyanként és tagozatonként (nappali és levelező tagozat) a 2020. április 20-tól a vizsgaidőszak végéig tartó időszakra. Az előzőhöz hasonlóan most is egy dokumentumban találják az összes oktató összes tantárgyának tervét, melyeket intézetenként és az oktatók neve szerint betűrendben másoltunk egymás után. Célszerű a tantárgyak kódja szerint keresni a dokumentumban.

A cél, hogy minden kurzusukat és gyakorlatukat (beleértve a nem távoktatás esetén külső helyszínen – bölcsődében, óvodában, iskolában, cégeknél – zajló gyakorlatokat is) le tudjuk zárni jeggyel. Ha ez végképp nem lehetséges, akkor a következő tanévben lehetőséget biztosítunk az újbóli felvételre és teljesítésre.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!
Jó tanulást, sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

Baja, 2020. április 15.