Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Alumni

Alumni szolgáltatások:

  • a végzett hallgatókkal való folyamatos kapcsolattartás,
  • öregdiák-és évfolyamtalálkozók szervezése (kollégánkat, Kecskés Nóra kommunikációs referenst (kecskes.nora@ejf.hu) keressék bizalommal),
  • továbbképzési lehetőségekről való tájékoztatás,
  • díszdiploma eljárás lebonyolítása.

Az Eötvös József Főiskola célja, hogy összefogja a végzett hallgatókat és lehetőséget biztosítson az újratalálkozásra azokkal, akikkel együtt végezték tanulmányaikat. A végzett hallgatók a személyes látogatások alkalmával nyomon tudják követni a főiskola oktatási, tudományos és szakmai munkáját, bepillantást nyerhetnek a főiskola fejlődésébe is. Információkat tudunk nyújtani az oktatási programokról, tudományos eseményekről, segítséget adunk a végzett hallgatóknak szakmai és közösségi programok, különböző évfolyam-találkozók szervezéséhez. Emellett különböző továbbképzéseken való részvételhez is megfelelő hátteret tudunk biztosítani.

Főiskolánk több évtizedes hagyománya, hogy jubileumi diplomában részesíti azokat a volt hallgatóit, akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 évvel ezelőtt szerezték meg oklevelüket. Az arany- (50), gyémánt- (60), vas- (65), rubin- (70) és platina- (75) diplomákkal kapcsolatos ügyintézést a Tanulmányi és Felnőttképzési Csoport végzi.

Adatkérő lap díszoklevél kiadásához

Alumni

1981-ben végzettek találkozója.

Alumni

Alumni

Utolsó módosítás időpontja

2023. szeptember 05.