Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Hallgatók tájékoztatása - távoktatás

Tisztelt Hallgatók!

Az új koronavírus (COVID-2019) megjelenésével kialakult veszélyhelyzetben főiskolánkon a tavaszi szünet végével, 2020. március 23-tól távoktatás lesz.

A főiskolával, az oktatással kapcsolatos információkat három csatornán osztjuk meg Önökkel: 

  • a főiskola honlapján,
  • a főiskolai levelezőrendszeren (Office365): minden oktató, dolgozó (vezetéknév.keresztnév@ejf.hu) és hallgató (neptunkód@ejf.hu) rendelkezik ejf-es e-mail címmel,
  • Neptun rendszer levelező felületén. Tananyag, üzenet más csatornán is küldhető. Az oktatókat kértük, hogy ebben az esetben is tájékoztassák az érintett hallgatókat a Neptunon keresztül.

A hallgatókkal való hivatalos kommunikációs csatorna ez a három. Kérjük, hogy mindhármat minden munkanapon (levelezős hallgatók szombaton is) különböző időpontokban legalább kétszer nézzék meg, nem munkanapokon legalább egyszer!

Az oktatók kötelessége az órarend szerint az adott napon lévő nappali és levelező tagozatos kurzusaik tananyagát a hallgatókkal megosztani, őket erről a Neptun levelezőrendszerében értesíteni reggel 9 óráig (levelező tagozaton szombaton is)!

A távoktatás tervét a nappali tagozaton 2020.03.23. – 2020.04.18. napjáig, levelező tagozaton 2020.03.13. – 2020.04.18. napjáig az órarendben szereplő órákra elkészítettük. Ezek a tervek a távoktatásban elsajátítandó tananyag címét, hozzáférhetőségének típusát és módját adják meg, illetve azt, hogy a távoktatás alatt, valamint végeztével a hallgatóknak lesz-e a távoktatás során elsajátított tananyagból beszámolási kötelezettségük, és ha igen, milyen formában.

2020.03.20. napjáig a távoktatási terveket a hallgatók számára elérhetővé tesszük.