Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

A Bajai III. Béla Gimnázium nyerte az I. Eötvös Kupát

Az Eötvös József Főiskola május 27-én első alkalommal rendezett röplabdatornát a bajai középiskolák részére, a mérkőzésekre a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban került sor.

Röplabdatorna a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban.

A programra a Déli ASzC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola; a Szent László ÁMK; a Bajai III. Béla Gimnázium; a Bajai SZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola; a Bajai SZC Türr István Technikum csapatai fogadták el a meghívást, valamint az Eötvös József Főiskola mint házigazda csapat küzdöttek a legjobb eredmény eléréséért.

Röplabdatorna az EJF-en.

A torna során mindenki játszott mindenkivel, a lelkesedés egyik csapatból sem hiányzott, színvonalas mérkőzéseket láthattunk. A lányokból és a fiúkból álló vegyes csapatok 2x15 pontos körmérkőzést játszottak.

Dr. Kiss Zoltán beszéde a megnyitón.

Az EJF által szervezett kupa célja, hogy a városhoz köthető középiskolai csapatok évente találkozzanak és összemérjék tudásukat a pályán. Igyekszünk minél több sportolási lehetőséget teremteni a diákoknak, hallgatóinknak és leendő hallgatóinknak. Ugyanakkor egy ilyen torna remek alkalom arra, hogy a középiskolások megismerjék főiskolánkat, és az EJF-ről, amely egy sportos felsőoktatási intézmény, képet kapjanak – hangsúlyozta dr. Kiss Zoltán a sportesemény szervezője, a főiskola Pedagógusképző Intézetének igazgatója.

Röplabdatorna az EJF-en.

Az I. Eötvös Kupa vándorserlegét a Bajai III. Béla Gimnázium csapata nyerte.

Végeredmény:

  1. helyezett: Bajai III. Béla Gimnázium
  2. helyezett: Bajai SZC Türr István Technikum
  3. helyezett: Szent László ÁMK
  4. helyezett: Déli ASzC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola
  5. helyezett: Eötvös József Főiskola
  6. helyezett: Bajai SZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola

A főiskola jövőre is megrendezi a versenyt, amelyre szeretettel várjuk a középiskolai csapatok jelentkezését.

Remek hangulatú I. Eötvös Kupa.

Képgaléria