Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

A BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2021. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Baja Város Önkormányzat az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján kiírta a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

  • felsőoktatási hallgatók számára a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévére vonatkozóan /"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZAT/,

valamint

  • felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára /"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZAT/

Az alábbi linkekre kattintva elérhetőek a pályázati kiírások és a szükséges nyilatkozat mellékletek:

„A” típusú pályázati kiírás

„B” típusú pályázati kiírás

Nyilatkozat mellékletek (1-3) az „A” és „B” típusú pályázati kiírásokhoz

A pályázatot a fenti rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kell benyújtani a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál. 

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.
A regisztrált hallgatók néhány adat megadása után a szociális helyzetükről nyilatkoznak az elektronikus felületen, majd le kell tölteniük a vagyonnyilatkozatot és be kell szerezniük a felületen felsorolt igazolásokat, mellékleteket. A pályázat véglegesítése, vagyis elektronikus beküldése után a kinyomtatott pályázati anyagot minden kötelező mellékletével együtt kell leadni legkésőbb 2020. november 5. csütörtökig.