Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

A főiskoláról tájékozódtak

Második alkalommal, december 15-én is rengeteg érdeklődőt vonzott a főiskola által szervezett nyílt nap, ahová az ország több pontjáról érkeztek fiatalok, így többek között Szolnokról, Szegedről, Kecskemétről és Kiskunhalasról.

Nyílt nap 2022. december 15-én.

Az idei felvételi eljárásban több változás is vár a végzős középiskolásokra, akik 2023. február 15-ig adhatják be jelentkezésüket a felsőoktatási intézményekbe. A nyílt nap célja, hogy a főiskola segítséget nyújtson a továbbtanulni szándékozóknak döntésük meghozatalában és lehetőséget biztosítson személyes tapasztalatok szerzésére.

Dr. Póla Péter mutatta be a gazdasági képzéseket.

A program elején Ladányi Éva, tanársegéd a felvételiről tartott tájékoztatót, bemutatta a pedagógus szakokat, majd dr. Póla Péter a Gazdálkodási Intézet igazgatója ismertette a gazdasági képzéseket. Künsztler László végzős tanító szakos hallgató a sokszínű hallgatói életről beszélt. Az alkalmassági vizsga menetéről Bakacsi Zita mesteroktató és dr. Kiss Zoltán főiskolai tanár szólt.

Bakacsi Zita a csecsemő- és kisgyermeknevelő szak iránt érdeklődőket is tájékoztatta.

A résztvevők a hivatalos rész után kisebb csoportokban még több információhoz juthattak a felállított standoknál, nemcsak a képzésekről, hanem a külföldi tanulmányi programokról, a sportiroda szolgáltatásairól is kérdezhettek. Sokan megnézték a nyílt órákat, szaktantermeket, a leendő hallgatók becsatlakozhattak a főiskolán folyó gyakorlatias oktatásba. A program a kollégium megtekintésével zárult.

A rendezvényen a Sportiroda is bemutatkozott.

A következő Nyílt nap 2023. január 11-én lesz a főiskolán.

Nyílt nap 2022. december 15-én.