Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

„A hallgatói nap a mi ünnepünk!”

A tavaszi félév szorgalmi időszakának utolsó hetében, május 10-én hallgatói napra hívta a főiskola polgárait, oktatóit és munkatársait a Hallgatói Önkormányzat. 

Hallgatóink jól érezték magukat a rendezvényen.

A hallgatói napnak régi hagyománya van az EJF-en, a koronavírus-járvány miatt azonban az elmúlt két évben nem lehetett megrendezni, így sok felsőbb éves is először vett részt rajta. A HÖK sokféle programmal készült: az ifjúság különböző sportágakban mérettethette meg magát és főzőverseny is várta a csapatokat. 

Jó volt a hangulat.

Künsztler László a HÖK sport- és kulturális alelnöke elmondta: nagyon fontos, hogy a hallgatóknak közösségi programokat szervezzünk. A hallgatói napot nagyon szeretjük, mert okot ad a találkozásra és a szórakozásra. A közös sportolás és főzés nagymértékben erősíti az intézmény összetartását, az oktatói-hallgatói kapcsolatok ápolását.

Künsztler László nyilatkozott a Bajai Televíziónak.

A gasztronómiai tudás bemutatása fontos része volt a programnak, megkötés nélkül mindenki azt főzött, amit kívánt. A jóhangulatú főzőversenyt a Superboys nyerte, a főiskola Műszaki és Üzemeltetési Csoportjának férfi tagjai bajai halászlét készítettek. A második helyezett a HÖKkel ütöttek csapat lett, a hallgatókból álló társaság krumplipaprikást főzött. Harmadik helyen Bözsi néni büféje végzett, a Gazdasági Igazgatóság munkatársai lángost sütöttek. 

Hallgatóink főzés közben.

A dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor, dr. Paska Mihály kancellár és a HÖK tagjai által alkotott zsűri finomabbnál finomabb ételeket kóstolt, akik a verseny különdíját a Argus Családnak ítélték, a gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatók tojásos lecsója mindnyájuk tetszését elnyerte. 

A főzőverseny eredményhirdetése.

A hallgatói nap a mi ünnepünk! A rendezvény célja, hogy a néha szürke, tanulással töltött hétköznapokba egy kis színt, jókedvet vigyen, továbbá erősebbé kovácsolja az EJF hallgatóinak közösségét. Örömteli, hogy minden intézet és szervezeti egység megjelent a programon – mondta Bali Eszter HÖK elnök. 

Hallgatóink a rendezvényen.

A főiskola udvarán felállított légvár népszerű volt a fiatalok körében, valamint a hennafestés lehetőségét is sokan kihasználták. 

Hennafestés a hallgatói napon.

A napot közös diszkó zárta, melyre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karáról is érkeztek hallgatók. 

Képgaléria