Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Ajánló: külföldjárás ösztöndíjjal

A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda megtartotta hagyományos tájékoztató előadását a külföldi mobilitási programokról és ösztöndíj-lehetőségekről a 2023/2024-es tanév őszi szemeszterében, szeptember 19-én. A rendezvényen a jagodinai Kragujeváci Egyetem Pedagógiai Kara is bemutatkozott. 

Nemzetközi est 2023/2024. őszi szemeszter

Pajrok Andor, a főiskola nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátora a külföldi tanulásról, a főiskolán elérhető mobilitási programokról közölt hasznos információkat a közönségnek. Éljenek a lehetőséggel, próbálják ki magukat külföldön és szerezzenek új ismereteket, tapasztalatokat, valamint megannyi élményt – biztatta a koordinátor az érdeklődő hallgatókat.  Hozzátette: a tavaszi félévre vonatkozó Erasmus+ programra szeptember 30-ig várják a jelentkezéseket.

Nemzetközi est 2023/2024. őszi szemeszter

A jelenlévők megismerhették a Kragujeváci Egyetem Pedagógiai Karát. A szerbiai egyetem több mint 20 éve partnerintézménye a főiskolának. Dr. Marija Stanojevic Veselinovic és dr. Olivera Cekić-Jovanović az egyetem képzéseiről és az intézmény által nyújtott hallgatói szolgáltatásokról adott elő. Az egyetem az évek során több alkalommal fogadott az EJF-ről érkező hallgatót, és a főiskolára is rendszeresen jön Szerbiából egyetemista, akik mindannyian pozitívan nyilatkoznak a külföldön töltött időről – mondta.

Nemzetközi est 2023/2024. őszi szemeszter

A jagodiniai felsőoktatási intézmény részéről Bajára látogatott még prof dr. Aleksandar Ignjatovic, aki testnevelés órát is tartott az EJF-eseknek.

Nemzetközi est 2023/2024. őszi szemeszter

A Nemzetközi est végén három szerencsés ajándékcsomagot kaphatott, a rendezvényen elhangzottak alapján egy-egy kérdésre kellett helyes választ adniuk.

Nemzetközi est 2023/2024. őszi szemeszter

Címkék