Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

PÁLYÁZAT - Az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány alkotói pályázatot hirdet a főiskola oktatói részére

Az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány alkotói pályázatot hirdet a főiskola oktatói részére tudományos és művészeti tevékenységük elismerésére.

Pályázni lehet:

  • szakcikkel, tanulmánnyal (formátum: Microsoft Wordben készített, pdf-ként feltöltött, 1,5-es sortávolság, 12-es betűméret, 2,5 cm-es margók),
  • önálló irodalmi művel, könyvvel (formátum: pdf),
  • önálló művészeti alkotással (formátum: max. 3 db bírálható minőségű jpg fotó a műalkotásról, 1-10 MB/fotó méretben vagy max. 10 MB terjedelmű, mp3 formátumú hangfájl. Mp4 formátumú videó esetén kérjük, hogy a saját ejf-es OneDrive-jában létrehozott megosztási linket másolja be a feltöltött dokumentumba, a hivatkozást Bakonyiné dr. Kovács Bea általános rektorhelyettessel ossza meg! Műalkotását akár fotóként, akár hangfájlként, akár videóként tölti fel, röviden mutassa be – címe, mérete, technikája, keletkezés éve stb. – egy Microsoft Wordben készített, pdf-ben feltöltött dokumentumban!)

Egy oktató egy pályaművel pályázhat.

A pályaművek lehetnek:

  • újak, meg nem jelentek, ki nem állítottak;
  • az elmúlt évben (2023. szeptember 1. és 2024. szeptember 30 között) megjelentek, kiállítottak, lektoráltak vagy zsűrizettek.

Nem fogadunk el olyan pályaművet, melyet korábban főiskolai alkotói pályázatra benyújtottak.

A pályázat anyagát kérjük a főiskola honlapján keresztül elektronikusan benyújtani: https://ejf.hu/form/alkotoi-palyazat
A feltöltött fájl neve jelige legyen; több fájl esetén számozva a jelige után!

A jeligét kérjük egy lezárt borítékban a pályázó nevének és elérhetőségeinek (lakcím, e-mail) feltüntetésével megküldeni a rektori titkárságra az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány kuratóriumának címezve (6500 Baja, Szegedi út 2.)!

A pályázatokat 2024. szeptember 30-ig kérjük feltölteni! Ez a jelige feloldását tartalmazó boríték benyújtásának határideje is.

A pályaműveket az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány kuratóriumának elnöke és a Tudományos Bizottság értékeli; szükség esetén bírálónak a téma ismert szakembereit kérik fel.
Összeférhetetlenség: pályázatot benyújtott oktató nem lehet bíráló.

Az alapítvány díjazásra a 2023. évi 1% befizetésekből érkezett összeget fordítja.
A pályázatok összegét a nyertes pályamunkák számától függően határozzuk meg.
Az alapítvány fenntartja a jogot megosztott pályadíjak kiadására, illetve pályadíjak visszatartására.

A díjakat a kuratórium elnöke a Magyar Tudomány Ünnepe 2024. évi főiskolai rendezvényén adja át.

Baja, 2024. június 8.

Dr. Sztanáné dr. Babits Edit
a kuratórium elnöke