Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Átvette intézményakkreditációs oklevelét az EJF

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Akkreditációs Bizottság újabb öt évre, 2027. május 27-ig akkreditálta az Eötvös József Főiskolát. Az erről szóló intézményakkreditációs tanúsítványt dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor vette át.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor vette át az intézményakkreditációs oklevelet a MAB elnökétől, prof. dr. Csépe Valériától.

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság „Az akkreditáció szerepe a sikeres felsőoktatásban” címmel konferenciát tartott 2023. március 9-én a fővárosban.  A program keretében a hazai felsőoktatási intézmények képviselői ünnepélyes keretek között kapták meg az intézményakkreditációs okleveleket a MAB elnökétől, prof. dr. Csépe Valériától. 
Az eseményen dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor és Bakonyiné dr. Kovács Bea általános rektorhelyettes vett részt. 
A szakmai programok során dr. Varga-Bajusz Veronika felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár bemutatta a felsőoktatás modernizációjának célkitűzéseit, valamint a MAB részéről két előadást hallgathattak meg a megjelentek, dr. Lakatos Péter Levente nemzetközi igazgatótól és Mosolygóné dr. Gődény Ágnes igazgatótól.