Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Átvették diplomájukat az EJF végzősei

Az idei téli záróvizsga-időszakban harmincnégyen tettek sikeres államvizsgát az Eötvös József Főiskolán, a friss diplomásokat 2024. január 19-én köszöntötték az intézményben.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A hallgatók tanító, német nemzetiségi tanító, óvodapedagógus, német és horvát nemzetiségi óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint gazdálkodási és menedzsment alapszakon és felsőoktatási szakképzésben, kompetencia alapú angol nyelvi tanító és fejlesztő, illetve differenciáló pedagógia területen pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakon szereztek oklevelet. A diplomaátadó ünnepségnek a főiskola nagyelőadója adott otthont.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A friss diplomásokat és a megjelent vendégeket dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor üdvözölte. Főiskolánk végzett hallgatói kellő felkészültséggel rendelkeznek szakmájuk és társadalmi feladataik ellátására. Bízom benne, hogy valamennyien megtalálták számításaikat képzéseinken. Kívánom, hogy elégedettséggel és örömmel végezzék munkájukat leendő munkahelyükön! Értékrendjüket az emberség, a tisztesség, a becsületes munka és a tudás határozza meg! – emelte ki beszédében a rektor.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

Az ünnepséget műsorszámok tarkították: Georg Friedrich Händel Joshua című oratóriumából az Oh! had I Jubal’s lyre áriát hallhatta a közönség Bede Gyöngyi I. évfolyamos tanító szakos ének műveltségi területes hallgató előadásában dr. Kosóczki Tamás főiskolai docens zongorakíséretével.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

Gombásné Gavlik Réka III. évfolyamos tanító szakos hallgató Weöres Sándor Tíz lépcső című versével búcsúzott a végzősöktől.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A fogadalomtétel után elérkezett az ünnepség fénypontja: a hallgatók átvették megérdemelt oklevelüket, melyet az intézmény rektora dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya adott át.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

Az esemény végén a dísztalárba öltözött hallgatók a hagyományokhoz hűen a magasba dobták kalapjukat, így megünnepelve több év munkájának a gyümölcsét.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A végzett hallgatóknak főiskolai tanulmányaik befejezéséhez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Fotó: Király Ferenc, műszaki és üzemeltetési referens