Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Bodó Richárd MNB kiválósági ösztöndíjas közgazdászhallgató

A 2022/2023-as tanévben MNB Kiválósági Ösztöndíjban részesült Bodó Richárd, az Eötvös József Főiskola II. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója. Az ösztöndíj elnyeréséről szóló oklevelet dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor adta át január 26-án.

Bodó Richárd, II. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató.

MNB Kiválósági Ösztöndíjat a jegybank tevékenységéhez kapcsolódó, gazdaságtudományi alapképzési szakon kiemelkedő tanulmányi, tudományos és közösségi teljesítményt nyújtó, nappali munkarendű, állami ösztöndíjas vagy önköltséges képzésben tanuló hallgatók kaphatnak. 

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor adta át az oklevelet a közgazdászhallgatónak.

Az Eötvös József Főiskolán Bodó Richárd, II. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató érdemelte ki az ösztöndíjat a 2022/2023-as tanévben, akinek a Magyar Nemzeti Bank 10 hónapon keresztül havi 50.000 forint támogatást biztosít.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor és Bodó Richárd hallgató.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya gratulációját fejezte ki a közgazdász hallgatónak, tanulmányaihoz további sok sikert kívánt.

Az MNB elismerő oklevele.

Hallgatónk teljesítményének méltatása mellett az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramban való részvételéért főiskolánk is elismerésben részesült. A Magyar Nemzeti Bank oklevéllel jutalmazta az Eötvös József Főiskola aktív részvételét a Kiválósági Ösztöndíjprogramban.