Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Családbarát Munkahely címet nyert el az Eötvös József Főiskola

Idén összesen 71 pályázó érdemelt ki Családbarát Munkahely díjat, köztük az Eötvös József Főiskola is. A kitüntető elismerést Nagy-Czirok Anita, a Pályázati Iroda vezetője vette át Hornung Ágnestől, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárától október 27-én, a budapesti Várkert Bazárban.

Nagy-Czirok Anita vette át a díjat.

A "Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása" elnevezésű pályázatot immáron 13. alkalommal hirdették meg. A nyertesek egy éven keresztül jogosultak a 2023. év Családbarát Munkahely cím használatára.

Nagy-Czirok Anita, a Pályázati Iroda vezetője és Ágfalviné Blazsanik Nóra, gazdasági és munkaügyi referens
Nagy-Czirok Anita, a Pályázati Iroda vezetője és Ágfalviné Blazsanik Nóra, gazdasági és munkaügyi referens

 

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A pályázat egyszerre díjazza és ismeri el a munkahelyek már létező és tervezett családbarát intézkedéseit és fejlesztéseit.

Díjazottak.

Intézményünk másodjára nyújtott be sikeres pályázatot, melyen ezúttal 2 millió forint támogatást nyert. A főiskola az összeget csapatépítő tréningekre, baba-mama szobájának fejlesztésre, egészségmegőrző programok szervezésére, valamint a munkatársak gyermekei részére Mikulásünnepség rendezésére használja majd fel. 

oklevél

Fotók: Kulturális és Innovációs Minisztérium