Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Cserehallgatók az EJF-en

A Szabadkai Műszaki Szakfőiskola és az Eötvös József Főiskola között kéthetes hallgatói csereprogram valósult meg. Az EJF-ről 9 fő, a partnerintézménytől 11 fő vett részt a mobilitásban.

Cserehallgatók az EJF-en

A beutazó hallgatókat Pajrok Andor, nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátor fogadta, aki bemutatta az Eötvös József Főiskola felépítését, képzési kínálatát. A program keretében a vendéghallgatók megismerkedtek intézményünk újonnan kialakított könyvtárával, míg szakmai előadások keretében betekintést nyerhettek többek között a hazai turizmus húzóágazatának számító szállodaipar helyzetével.

Pajrok Andor előadása.

A török vendégoktatók révén ízelítőt kaptak Törökország gazdaságáról, ugyanakkor a hallgatók figyelmét leginkább Hordósi Dániel meghívott előadó „A kriptovaluták gazdaságban betöltött szerepe” című gondolatébresztő és látókörbővítő előadása kötötte le.

Török vendégelőadó a főiskolán.

Hordósi Dániel előadása.

A szakmai munka mellett szabadidős tevékenységre is sor kerülhetett, így a vendéghallgatók köréből verbuvált vegyes csapat is versenybe szállt a helyi szervezésű röplabdatornán.

Röplabdatorna.

A természetrajongók a Pörbölyi Titánhoz kirándultak, a városi kisvonattal megtekintették Baja város nevezetességeit, illetve megkóstolták a vendéglátóegységek által kínált helyi sajátosságokat.  

Kirándulás a Pörbölyi Titánhoz.

Kisvonatozás Baján.

Képgaléria