Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Diplomaátadó ünnepség

diplomaátadó

Június 28-án tartottuk meg diplomaátadó ünnepségünket a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, mely során 69 végzős hallgatónk vehette át a diplomáját vagy a tanulmányok befejezését tanúsító igazolását.

Köszöntő beszédet mondott Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor és Zsigó Róbert, élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. Az elnökségben helyet foglalt még Csubákné Besesek Andrea, Baja Város alpolgármestere és Dr. Paska Mihály kancellár. Az ünnepségen a Baja Felsőoktatásáért díjakat is átadtuk. Idén Pajrok Andor adjunktus, Keglovich Annamária intézeti előadó és Zsigó Róbert államtitkár érdemelték ki a díjat. Ezután rektori dicséretben részesült 10 hallgató, valamint Dr. Sramó András főiskolai docens nyugdíjba vonulása alkalmából, a főiskolán végzett munkájáért kapta meg az elismerést. A körülbelül egy órás ünnepséget hallgatóink műsora is színesítette.
Hallgatóink teljesítménye, magatartása követendő példa valamennyi főiskolásunk számára, tevékenységük, eredményeik öregbítik, s továbbviszik intézményünk jó hírét. Eredményeikhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

További képek: ITT.