Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Erasmus+ program újabb hozadéka

Az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás az EU partnerországainak intézményeivel teszi lehetővé az együttműködések és nemzetközi mobilitások megvalósítását. Az Eötvös József Főiskola a program indításának a kezdetétől kiemelt szerepet szán a programban való részvételnek.

Online konferencia.

Első körben pedagógusképzési területen 2015-ben indult el a kétoldalú együttműködés a szerbiai Kragujevaci Egyetem Pedagógusképző Karával, amit néhány évvel később a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola gazdálkodási képzéseinek bevonásával sikerült bővíteni, végül 2019-ben a partnerek köre kiegészült a bijeljinai Kelet-Szarajevói Egyetem Pedagógusképző Kar intézményével. 

Online konferencia.

Az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitási program megvalósítása lehetővé tette, hogy a hallgatói mobilitások mellett az oktatási, kutatási vonalon is erősítsük együttműködéseinket. Ennek hozadéka a bijeljinai intézmény által 2022. november 25-én rendezett nemzetközi konferencia, ahol intézményünkből több oktató is előadással, online formában vett részt.