Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Felelős Foglalkoztató: ezüst minősítést kapott az EJF

A Felelős Foglalkoztató minősítés ezüst fokozatával díjazta az Eötvös József Főiskolát az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA). 

Maros Beáta átadja a minősítésről szóló tanúsítványt a főiskola rektorának.

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. A minősítésről szóló tanúsítványt Maros Beáta, az OFA Nonprofit Kft. munkaerőpiaci tanácsadója adta át dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolyának, a főiskola rektorának 2023. július 12-én. 

OFA tanúsítvány

A főiskola első alkalommal vett részt az auditon. Az OFA Nonprofit Kft. megállapítása szerint az intézmény életében fontos érték az ember, a dolgozó, akiknek jólétéért tesznek a mindennapokban, és odafigyelnek a folyamatos fejlődésre a felelős foglalkoztatás témaköreiben. 

Egyértelműen látszik a törekvés és a tudatosság a felelős foglalkoztatás témaköreiben, összehangolt, rendszerszintű gondolkodás zajlik e téren. A fejlődés az elmúlt években folyamatos, és konkrét terveik is vannak, hogy a megkezdett úton továbbhaladjanak. A foglalkoztatásban tudatos, szervezeti szintű gondolkodás zajlik, amely az intézkedések szabályzatba foglalásában is megjelenik – derül ki az OFA Nonprofit Kft. összefoglaló riportjából.

A Felelős Foglalkoztató minősítés mellett a főiskola tagjává vált a Felelős Foglalkoztatói Uniónak, amely egy tanulásra, tapasztalatcserére, együttműködések kialakítására létrehozott online munkáltatói közösség.