Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Folytatódnak nyílt napjaink

Az Eötvös József Főiskola január 13-án is nyitott kapukkal várta a végzős középiskolásokat, akik február 15-ig jelentkezhetnek a 2022. szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Nyílt nap az EJF-en január 13-án.

A nyílt napon dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor üdvözölte a leendő hallgatókat és kísérőiket a több mint 150 éves múltú intézményben. A főiskola épületének aulájában első kézből, oktatóinktól kaptak tájékoztatást: Ladányi Éva tanársegéd a pedagógusszakokat, míg dr. Póla Péter intézetigazgató a gazdasági képzéseket mutatta be. A jövendőbeli hallgatók információt szereztek arról is, hogy miért jó egy adott szakot választani, milyen lesz a megszerzett diploma értéke. 
A látogatók az alkalmassági vizsga részleteiről is értesültek, amelyet a tanító, az óvodapedagógus, valamint a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakra jelentkezőknek kell teljesíteniük. A főiskola január 26-án, szerdán előalkalmassági vizsgát szervez. Azoknak a felvételizőknek, akik sikeres előalkalmassági vizsgát tesznek, már nem kell megjelenniük a májusi kötelező alkalmassági vizsgán. 

Nyílt nap az EJF-en január 13-án.

Az eseményen a Hallgatói Önkormányzat is képviseltette magát: Künsztler László tanító szakos hallgató, a HÖK tagja az aktív közösségi életről és a főiskolán szervezett állandó programokról beszélt.

Nyílt nap az EJF-en január 13-án.

A Sportiroda standjánál is sokan kíváncsiskodtak, ahol a főiskola által kínált sportolási lehetőségekkel ismerkedhettek meg a középiskolások.

Nyílt nap az EJF-en január 13-án.

A programot kollégiumi túra zárta, amely során a vidékről érkezők megtekintették a szobákat, tanulószobákat és közös helyiségeket. 

Nyílt nap az EJF-en január 13-án.

Az EJF negyedik alkalommal 2022. február 3-án, csütörtökön 10 órai kezdettel tart nyílt napot.

Képgaléria