Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Gólyabál az EJF-en

Az Eötvös József Főiskola Hallgatói Önkormányzata október 20-án rendezte meg az elsőévesek bálját. A főiskola szegedi úti épületének felújított aulájában tartott rendezvényen az elsőéves hallgatók mellett a felsőbb évesek, barátaik és a főiskola oktatói együtt vettek részt.

Jó hangulatú a Gólyabál.

A megjelenteket és vendégeiket dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntötte. „A gólyabál minden elsőéves számára meghatározó élmény. A jelenlegi másodévesek – akiknek a tavalyi évben a járvány miatt ez az alkalom sajnos elmaradt – most csatlakozhattak.” A rektor a gólyákhoz fordulva elmondta: „Egy kihívásokkal teli, színes és felejthetetlen életszakasz veszi most kezdetét, mely során felkészülhetnek leendő hivatásuk méltó gyakorlására itt, az Eötvös József Főiskolán” – majd kellemes szórakozást kívánt az estéhez.

Rektori köszöntő.

A Hallgatói Önkormányzat tagjai színvonalas programokkal készültek a bálra: a gólyák eskütétele után a gólyatáborok hangulatát felidéző videókkal kedveskedtek számukra, és nem maradhatott el a hagyományos bálkirály- és bálkirálynő-választás mellett a Vezérkorsó díjátadás sem. 

A gólyák eskütétele.

Fazekas Nóra a HÖK elnöke elmondta: a gólyabál célja, hogy az elsőévesek életre szóló élményt kapjanak, amely egyben össze is kovácsolja őket. Emellett az egész hallgatói közösség számára fontos közös szórakozási lehetőséget is nyújtott a bál. Dr. Bíró Tibor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának dékánja is elfogadta meghívásunkat a rendezvényre, ahol számos NKE-s hallgató is megjelent.

A vendégeket tombolasorsolás is várta, a jó hangulatról a Bravo zenekar gondoskodott. 

Képgaléria

Fotók: Baros Eszter

Címkék