Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Gólyák ünnepe

A két bajai felsőoktatási intézmény: az Eötvös József Főiskola és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának Hallgatói Önkormányzata az idei évben közösen szervezte meg az elsőévesek bálját, melynek a főiskola Szegedi úti campusa biztosított kiváló helyszínt. 

Az elsőéves hallgatók tánca.

A gólyabált Bali Eszter (EJF) és Kozma Bence (NKE-VTK) HÖK elnökök nyitották meg, majd dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya a főiskola rektora és dr. Bíró Tibor az egyetem bajai karának dékánja mondott köszöntőt. 

A főiskola és az egyetem vezetése a rendezvényen.

A beszédek elhangzása után vacsora következett, majd számos program várta a megjelent vendégsereget. A szervezők a gólyatáborok hangulatát felidéző videókkal kedveskedtek az elsőéveseknek és okleveleket adtak át. A bál legünnepélyesebb pillanataiban a főiskola és az egyetem újdonsült hallgatói párokba álltak és társas tánccal, angolkeringővel lepték meg a közönséget. A felkészítést köszönjük Csapó Zsófiának, az EJF tanító szakos hallgatójának.

Keringő.

Nem maradt el a gólyák eskütétele, a hagyományos bálkirály- és bálkirálynő-választás, valamint a Vezérkorsó díjátadás sem. A szavazatok alapján a 2022. évi gólyabálon az Eötvös József Főiskola bálkirálynője Kocsis Adél, míg bálkirálya Sárosi Bence lett. Az év Vezérkorsó díját Ábel Molli kapta. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának hallgatói közül Kocsis Angélát bálkirálynőnek, Farr Botondot bálkirálynak választották. A Vezérkorsó díjat Bányai Natasa nyerte.

Eskütétel.

Éjfél után a hangulat a tetőfokára hágott: a zenéé és a táncé lett a főszerep.

A hallgatók remekül szórakoztak a bálon.

A szervezők szándéka megvalósult, a gólyabál remek szórakozást kínált a megjelent hallgatók, a főiskola és az egyetem oktatói, dolgozói számára. 

Képgaléria