Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Gólyatáborban ismerkedtek a leendő elsősök

A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) augusztus utolsó hetében szervezte meg a gólyatábort a főiskolára felvételt nyert elsősöknek. A rendezvény célja az elsőévesek beilleszkedésének megkönnyítése, az intézményi campus megismertetése, a csoporttársak és szaktársak összehozása. 

Gólyatábor 2022

A tábor első napján a főiskola rektora, dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya is találkozott a gólyákkal. Rektor asszony üdvözölte az elsőéveseket és mindannyiuknak gratulált a sikeres felvételi eredményéhez. Szeptember 5-én a tanévnyitó ünnepséggel veszi kezdetét a tanév, ezzel együtt az oktatás és a tanulás, addig is szerezzenek minél több élményt a táborban, ismerjék meg a főiskolát és Baját – mondta el, majd jó szórakozást kívánt a heti programokhoz.

A leendő elsőévesek köszöntése.

A köszöntő során az intézetek képviselői is bemutatkoztak, aztán Urbán Zita a Sportiroda munkatársa jótanácsokkal látta el a fiatalokat, és betekintést nyújtott a főiskola által biztosított sportolási lehetőségekbe. A beszédek után kezdetét vették a játékok, melyek során a gólyáknak együtt kellett dolgozniuk csapatuk győzelméért.

A gólyák megismerkedtek a főiskolával.

A leendő főiskolásokat közösségépítő feladatok, tréfás sorversenyek, vetélkedők, reggeli tornák várták, a programot városnéző kisvonatozás, iskola- és kollégiumi túra is színesítette.

Játékok a táborban.

Az utolsó napok borús időjárása sem szegte a résztvevők és a szervezők jókedvét, a tábort közös főzés és mulatság zárta, ahol a gólyatáncot már mindenki örömmel járta. 

Gólyatánc

Köszönjük a gólyák lelkes részvételét, a szervezők és a segítők munkáját!

Gólyatábor 2022

Képgaléria