Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Győzött a Jelky

Nagy sikert aratott a 2023. május 25-én immár harmadik alkalommal megrendezett Eötvös Kupa a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban.

A vándorserleget a Bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola „A” csapata vitte haza.

Az Eötvös József Főiskola az idei év tavaszán is röplabdatornára várta a csapatok jelentkezését. A sporteseményre ezúttal kilenc együttes nevezett, akik vegyes összetételben (lányok és fiúk) játszottak a pályán. A vándorserlegért helyi középiskolai csapatok, egy Dunaföldvárról érkező vidéki alakulat és a főiskola küzdött meg.

III. Eötvös Kupa

A III. Eötvös Kupa résztvevőit dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntötte.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntőbeszéde.

A mérkőzések két csoportban zajlottak, ahonnan az első két helyezett jutott tovább az elődöntőkbe. A tornán kiváló meccseket láthattunk, a szurkolók pedig remek hangulatot teremtettek.

A dobogó harmadik fokára a BSZC Türr István Technikum „A” csapata állhatott fel.

A dobogó harmadik fokára a BSZC Türr István Technikum „A” csapata állhatott fel, második lett a Bajai III. Béla Gimnázium, míg a vándorserleget a Bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola „A” csapata vitte haza. 

Második lett a Bajai III. Béla Gimnázium.

A serleget, kupákat és okleveleket dr. Kiss Zoltán az EJF Pedagógusképző Intézetének igazgatója, főiskolai tanár adta át.

A vándorserleget a Bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola „A” csapata vitte haza.

A tornán részt vett még a BSZC Türr István Technikum „B” csapata, a Szent László ÁMK, a Bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola „B” csapata, a Déli ASzC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola, a Dunaföldvári Magyar László Gimnázium és a házigazda Eötvös József Főiskola.

III. Eötvös Kupa

Gratulálunk a csapatoknak és köszönjük a részvételt! 

III. Eötvös Kupa

A következő Eötvös Kupa ősszel lesz, ahol a csapatok kosárlabda sportágban mérhetik össze tudásukat.

Az Eötvös József Főiskola csapata.