Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Hallgatói Nap a jókedv jegyében

A Hallgatói Önkormányzat a szorgalmi időszak utolsó hetében rendezte meg minden tanév legjobban várt rendezvényét, a Hallgatói Napot. A főiskola közössége: hallgatók, oktatók és munkatársak változatos, élményekkel teli programokban vehettek részt 2024. május 8-án.

Hallgatói Nap 2024-ben.

A Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban egész délelőtt nagy volt a zsivaj, a megjelentek számos sportágban mérhették össze erejüket: röplabdában, futsalban, kosárlabdában, asztaliteniszben, dartsban és csocsóban. Izgalmas és szoros meccseket láthatott a közönség, a játékosok és szurkolók jól érezték magukat. A bajai Honvédelmi Sportközpont kitelepülésének köszönhetően a hallgatók az íjászatot is kipróbálhatták.

Hallgatói Nap 2024-ben.

A Hallgatói Napon a szervezők kiosztották a legsportosabb játékos címeket.  Első helyezett lett Szabó Szabolcs, II. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató, második helyen végzett Petróczi Viktória, I. évfolyamos tanító szakos hallgató, míg a harmadik helyezést ért el Kiss Lionel Krisztián, I. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató.

Hallgatói Nap 2024-ben.

Az utóbbi évek legnépszerűbb eseménye a főzőverseny, amelyre ez alkalommal 12 csapat jelentkezett. A campus belső udvarán felállított bográcsok és grillsütők körül ínycsiklandó illatok szálltak. Az asztaltársaságok jó ízzel és kiváló hangulatban fogyasztották el az általuk készített ételeket. A finomságokat öttagú zsűri értékelte, akiknek nem volt könnyű dolga: szebbnél szebb tálalások és finomabbnál finomabb étkek között kellett rangsort állítaniuk.

Hallgatói Nap 2024-ben.

Első helyezést értek el grilltálukkal a Garden Party-SOKK.

Hallgatói Nap 2024-ben.

Második helyezést érdemelt ki a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos hallgatók Pelenkás Séfek nevű csapata, akik tárcsán sült húsokat készítettek.

Hallgatói Nap 2024-ben.

A harmadik helyezés megosztott lett a Pedagógusképző Intézet csülkös babgulyása, valamint a Műszaki és Üzemeltetési Csoport hungarikum halászleve között. 

Hallgatói Nap 2024-ben.

A hallgatók szavazatai alapján az Év Tanára a 2023/2024. tanévben Szabó Áron mesteroktató lett.

Hallgatói Nap 2024-ben.

Köszönjük a HÖK tagjainak a szervezést; a főiskola polgárainak, oktatóinak és dolgozóinak a lelkes részvételt!

Hallgatói Nap 2024-ben.

Hallgatói Nap 2024-ben.

Címkék