Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Információk a mobilitási programokról

A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda február 27-én ismét információs estet tartott a nemzetközi mobilitási programok pályázati lehetőségeiről a hallgatóknak és a munkatársaknak.

Nemzetközi est

Pajrok Andor a nemzetközi kapcsolatok referense elmondta: a főiskola törekszik a nemzetközi mobilitási lehetőségek kihasználására. Különböző nemzetközi mobilitási (ERASMUS+, CEEPUS, DAAD, Stipendium Hungaricum, Campus Mundi) programokban veszünk részt. Irodánk támogatja a hallgatók részvételét, segíti őket az adminisztrációban, és információkat adunk a kurzusválasztásokról, a kreditbeszámítási lehetőségekről – tette hozzá a koordinátor. 

Nemzetközi est

Az ERASMUS+ program az Európai Bizottság egyik legsikeresebb és legismertebb programja, a hallgatók körében méltán népszerű ösztöndíjajánlat. Az Eötvös József Főiskola kiterjesztett kapcsolati rendszere hozzájárul ahhoz, hogy a programnak köszönhetően évente több hallgató szerezzen külföldi felsőoktatási intézményben fél vagy egy éves tanulmányi tapasztalatot Európa legkülönbözőbb országaiban. 

Nemzetközi est

A pályázati lehetőségekkel kapcsolatos információk átadása után az érdeklődők közvetlenül az iroda munkatársainak tehették fel kérdéseiket.

Nemzetközi est