Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Itt az új lehetőség, pótfelvételt hirdet az Eötvös József Főiskola!

Elindult a pótfelvételi eljárás! Azok a továbbtanulni vágyók, akik első körben nem kerültek be a felsőoktatásba, újabb eséllyel élhetnek.

Eötvös József Főiskola

Az Eötvös József Főiskola várja az idén szeptemberben induló képzéseire a jelentkezőket, az intézmény az önköltséges mellett állami ösztöndíjas helyeket is kínál. Fontos tudnivaló, hogy a főiskola a 2023-as pótfelvételi eljárásban sem kér emelt szintű érettségit. 

Az EJF magas szakmai színvonalon végzi a jövő pedagógusainak – tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők – képzését. A főiskolán nagy hagyománya van a nemzetiségi oktatásnak, a pótfelvételi eljárásban a tanító alapszak német vagy cigány/roma nemzetiségi szakiránnyal, az óvodapedagógus alapszak német vagy horvát nemzetiségi szakiránnyal is elérhető.  A gazdasági és az üzleti élet iránt érdeklődők gazdálkodási és menedzsment alapszak, illetve gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés közül választhatnak. 

A főiskola leendő hallgatói a tanulmányaik során értékes, azonnal hasznosítható tudásra tehetnek szert. Az intézetek változatos, módszertanilag jól felépített képzési programokat, gyakorlatias oktatást biztosítanak családias és barátságos légkörben.  Az EJF felejthetetlen főiskolai éveket nyújt hallgatóinak, akik egy összetartó közösség tagjai lehetnek Baján.

Államilag támogatott és önköltséges formában induló pótfelvételi eljárásban meghirdetett alapképzések nappali és levelező tagozaton:

  • tanító (BA),
  • tanító német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • óvodapedagógus (BA),
  • óvodapedagógus német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • óvodapedagógus horvát nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA).

Továbbá:

  • gazdálkodási és menedzsment (BA) önköltséges formában nappali és levelező tagozaton,
  • gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés (FOSZK) önköltséges formában nappali és levelező tagozaton,
  • tanító cigány/roma nemzetiségi szakiránnyal (BA) államilag támogatott formában nappali tagozaton.

A pótfelvételi során már csak egy képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel az általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.

A pótfelvételi jelentkezés beadási határideje: 2023. augusztus 6., éjfél. 
Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a felvi.hu oldalon lehet.

Plakát.

 

Címkék