Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Karácsony küszöbén ünneplőbe öltöztettük a lelkünket

Immár hagyománya van annak, hogy a főiskola Pedagógusképző Intézetének hallgatói advent idején karácsonyi műsorral kedveskednek az intézmény közösségének. A hallgatók az idei évben is meghitt karácsonyi hangulatot varázsoltak ünnepi előadásukkal: a közönséget fülbemászó dallamokkal és egy mesejátékkal ajándékozták meg.

A karácsonyi műsorban szereplő pedagógushallgatók és felkészítő oktatóik.

Az ünnepséget dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor beszéde nyitotta. A műsor során Helfrich Ágnes II. éves német nemzetiségi tanító szakos hallgató fuvolázott, Neszvecskó Lídia III. éves óvodapedagógus szakos hallgató gordonkán játszott. A főiskola Nőikarának előadásában gyönyörű karácsonyi dalok csendültek fel. A kórust zongorán kísérte dr. Kosóczki Tamás főiskolai docens, orgonaművész. Ördög Szimonetta és Alföldi Anna IV. éves tanító szakos ének-zene műveltségi területes hallgatók zongoráztak és karvezetői tudásukat is bemutatták. 

Helfrich Ágnes fuvolajátéka.

Neszvecskó  Lídia gordonkázott az ünnepségen.

Az elsőéves óvodapedagógus szakos hallgatók Fésűs Éva A rankoncátlan lángocska című meséjét adták elő, mely egy kis láng érdekes és tanulságos történetét írja le. A hallgatókat dr. Kanizsai Mária főiskolai tanár és Bakacsi Zita mesteroktató készítette fel.

Mesejáték az elsőéves óvodapedagógus szakos hallgatók előadásában.

Az ünnepi programot közös éneklés zárta, a szereplők így kívántak áldott és békés ünnepet mindenkinek.

A főiskola nőikara.

Az eseményt konferálta: dr. Kosóczki Tamás.

Dr. Kosóczki Tamás

Képgaléria

Fotó: Király Ferenc, műszaki és üzemeltetési referens

BM logó