Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Közgazdászok lettek!

A végzett pedagógushallgatók mellett a gazdasági képzésben résztvevők is átvették diplomájukat az Eötvös József Főiskola diplomaátadó ünnepségén június 25-én. 

Gazdálkodási és menedzsment alapszakon végzett hallgatóink a Diplomaátadó ünnepségen.

A januári és a júniusi záróvizsgák alkalmával 16 hallgató fejezte be tanulmányait gazdálkodási és menedzsment alapszakon. A főiskola a járványügyi helyzetre való tekintettel januárban nem tartott diplomaosztó ünnepséget, azonban a június 25-i eseményre a télen záróvizsgázottak is meghívást kaptak.

A rendezvényen dr. Póla Pétert, az EJF Gazdálkodási Intézetének igazgatóját kértük, hogy értékelje az elmúlt tanévet: 
„A fiatal és fiatalos bajai közgazdászképzés kiváló lehetőséget kínál hallgatóinknak. A pandémia eddig ismeretlen kihívások elé állította a hallgatókat és az oktatókat egyaránt, mégis úgy gondolom, hogy sikerrel vettük az akadályokat. Bízom benne, hogy a végzettek közül minél többen Baján és környékén találják meg a számításukat, akik pedig nem, azok jó szívvel gondolnak vissza a főiskolára, valamint erre a barátságos és szerethető városra.”

A frissdiplomás közgazdászok, oktatóik, valamint az Intézet munkatársai az ünnepség után kötetlen beszélgetéssel folytatták a napot.

A végzett hallgatók az Intézet oktatóival, munkatársaival.

EJF Kommunikációs Központ