Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Különdíjas tanítójelölt

A XXV. Országos Anyanyelvi Tanítási Versenyen Zsifkovics Nikolett, az Eötvös József Főiskola IV. évfolyamos német nemzetiségi tanító szakos hallgatója különdíjban részesült a megmérettetésen bemutatott innovatív módszertani szemléleten alapuló óratartásáért.

Zsifkovics Nikolett

A versenyt a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rendezte 2024. április 15-17. között, ahol az ország legjobb tanítójelöltjét keresték. A téma az idei évben az ismeretterjesztő szövegfeldolgozás volt. 

Zsifkovics Nikolett

Gratulálunk Zsifkovics Nikolettnek, az őt felkészítő és kísérő Ladányi Éva oktatónak. Köszönjük Huszár-Samu Nóra oktatónak, hogy szakmai iránymutatásával ugyancsak hozzájárult az elért sikerhez.

Zsifkovics Nikolett

Köszönet illeti Csapó Zsófia végzős tanító szakos hallgatót is, aki szaktársként segítette Nikolett versenyzését a kétnapos eseményen; valamint a Mohács Térségi Általános Iskola - Széchenyi Iskola közreműködését, hogy a képzéshez kapcsolódó két hónapos kötelező gyakorlaton lehetőséget biztosítottak a hallgatónak kipróbálni a tanítási módszert.

Zsifkovics Nikolett

Az elért kimagasló eredmény mutatja, hogy a nagymúltú bajai tanítóképzésben magas színvonalú szakmai munka folyik, az elméleti és a gyakorlati oktatás kiemelt fontosságú a pedagógusjelöltek képzésében. 

Hallgatónk eredményéhez szeretettel és büszkén gratulálunk!

A házigazdáknak köszönjük a versenyszervezést, amely a szakmai fórum megteremtése mellett igazi élményt is jelentett minden résztvevőnek.