Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Még nem késő módosítani! Jelöld első helyen az EJF-et!

A 2024 szeptemberében induló képzésekre jelentkezők július 16-ig módosíthatják a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Miért válaszd a bajai főiskolát?

10 érv az EJF mellett

GYAKORLATORIENTÁLT KÉPZÉSEK
Pedagógus- és gazdasági képzéseink erőssége azok gyakorlatorientált jellege, amely nem csak a tantervekben jelenik meg hangsúlyosan. Főiskolánk modern eszköztárral rendelkezik, módszertani tantermeink jól felszereltek. Hallgatóinknak szakmai kirándulásokat, üzemlátogatásokat szervezünk. A pedagógushallgatók és a leendő közgazdászok szakmai gyakorlatát partnerintézményeink biztosítják. 

10 érv az EJF mellett

SZÍNVONALAS OKTATÁS, PIACKÉPES TUDÁS
Eötvös József szellemi örökségéhez hűen nagyon fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink az értékes diploma megszerzése mellett ismereteik, valamint sokrétű gyakorlati tapasztalataik révén felkészülten lépjenek ki a munka világába. A nálunk szerzett tudás és diploma biztos elhelyezkedést jelent a munkaerőpiacon. 

10 érv az EJF mellett

KLASSZIKUS ÉRTÉKEK MODERN KÖRNYEZETBEN
A főiskola dinamikusan fejlődik: az épületek kívül-belül korszerűsödtek, bővült az oktatástechnikai eszközállomány. A hallgatókat a minőségi képzések mellett magas színvonalú hallgatói szolgáltatások és újszerű infrastruktúra fogadja.

10 érv az EJF mellett

CSALÁDIAS HANGULAT
Az EJF-en családias légkör várja a hallgatókat, pár hét után mindenki ismerősként üdvözli a másikat. Az EJF-en a tanár-diák kapcsolat személyes és közvetlen, a főiskola valódi közösségként működik.

10 érv az EJF mellett

ÖSZTÖNDÍJ-LEHETŐSÉGEK
Az EJF-en elérhető ösztöndíj-lehetőségek segítik a hallgatók tanulmányait, illetve szakmai előmenetelüket. A teljesítményalapú ösztöndíjak a tanulmányi eredményekért és a szakmai, tudományos munkáért, míg a szociális alapú ösztöndíjak a szociális háttér alapján nyerhetők el.

10 érv az EJF mellett

TEHETSÉGGONDOZÁS
A tudás elmélyítését szakkollégiumi programok támogatják. A Miskolczy Szakkollégium célja, hogy a tanulmányokat kiegészítő, magas szintű, minőségi szakmai képzést nyújtson, segítve a kiemelkedő képességű hallgatók tehetséggondozását. Oktatóink rendkívül elkötelezettek abban, hogy támogassák a tudásukat kibontakoztatni vágyó hallgatókat.

10 érv az EJF mellett

KÜLFÖLDI TAPASZTALATSZERZÉS
Különböző kiutazási lehetőségeket biztosítunk azon hallgatóink számára, akik külföldi felsőoktatási intézményekben szeretnék bővíteni az ismereteiket, vagy a szakmai gyakorlatot nemzetközi környezetben szeretnék teljesíteni. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos mobilitási ösztöndíjlehetőség közül válogathatnak a főiskola polgárai.

10 érv az EJF mellett

VÍZPARTI KOLLÉGIUM
A főiskola újdonsült hallgatói vízparti kollégiumban lakhatnak, a szobák többségéhez tágas terasz is tartozik. A kollégium közösségi tereiben állandó a nyüzsgés. A városban kedvező árfekvésű albérletek is találhatók, melyek díjai jóval kedvezőbbek, mint a fővárosiak.

10 érv az EJF mellett

ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYEK A FŐISKOLÁN 
A főiskola számos lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére. A Sportiroda és a Hallgatói Önkormányzat által szervezett eseményeken mindenki megtalálhatja a kedvérevalót. A programok megkönnyítik a beilleszkedést és a baráti kapcsolatok elmélyítését is. 

10 érv az EJF mellett

BAJA – ÉLHETŐ DIÁKVÁROS
A felsőoktatási intézménybe való jelentkezéskor nem csupán képzést, hanem várost is választanak a felvételizők. Baja egy sokszínű, élhető, biztonságos és gyönyörű diákváros a Duna partján, amely minden évszakban számtalan kalandot tartogat.

10 érv az EJF mellett