Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Megvannak az év legjobbjai – köztük az Eötvös József Főiskola

díjátadó

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) november 22-én rendezte meg az „Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó ünnepségét.

A sportolók elismerésén kívül átadták az Év Legsportosabb Egyeteme díjakat, melyet a 3. kategóriában – az 1000 fő alatti létszámú intézmények közül – az Eötvös József Főiskola kapott meg. Az intézmény képviseletében Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektorhelyettes vette át a díjat Prof. Dr. Mocsai Lajostól, a Testnevelési Egyetem rektorától.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2018-ban az év Legizmosabb Egyeteme díj mellett ezt a kitüntetést is elnyertük. Köszönet jár Bohner-Beke Aliz főiskolai tanársegédnek és Bella Zita Hallgatói Szolgáltató Irodai és Sportirodai ügyintézőnek kiváló munkájukért, valamint a hallgatók aktív közreműködéséért.

A díjátadón a két másik (a 4000 fő feletti létszámú intézmény, illetve az 1000-4000 fő létszámú intézmény) kategóriában a Pécsi Tudományegyetem és az Eszterházy Károly Egyetem (Eger) kapta meg az elismerést.

A rendezvény résztvevőit köszöntötte és díjat adott át dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára, dr. Mészáros János, az NVESZ elnöke, és prof. dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, dr. Székely Mózes, a MEFS főtitkára és Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke.