Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

MNB Kiválósági Ösztöndíjban részesült az EJF közgazdászhallgatója

A 2021/2022-es tanévben MNB Kiválósági Ösztöndíjban részesült Horváth Angéla, az Eötvös József Főiskola III. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója. Az ösztöndíj elnyeréséről szóló oklevelet dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor adta át. 

Horváth Angéla III. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató

A Magyar Nemzeti Bank a közérdekű társadalmi célok megvalósításának elősegítéséért kialakította támogatási politikáját, melynek keretében az MNB kiemelt feladatának tekinti a magyar közgazdaságtani szaktudás, valamint a magyar közgazdaságtudomány fejlesztését és támogatását. Az ösztöndíjprogram keretében a jegybank támogatást nyújt azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaik, tudományos és közösségi tevékenységeik során kimagasló eredményeket érnek el.

Horváth Angéla III. évfolyamos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató és dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor

Hallgatónk teljesítményének méltatása mellett az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramban való részvételéért főiskolánk is oklevélben részesült. Az elismerések átadására hagyományosan az MNB által szervezett oklevélátadó konferencia keretében kerül sor, azonban az esemény a pandémiás helyzet miatt elmaradt. A felsőoktatási intézmények számára az igazoló okiratokat kézbesítették, a főiskola rektora a tanúsítványt személyesen nyújtotta át az ösztöndíjat nyert hallgatónak.