Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nagy érdeklődés övezte a Nemzetközi estet

A 2022/2023-as tanév megkezdését követően, szeptember 27-én Nemzetközi estet szerveztünk. A rendezvényen a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda bemutatta a nemzetközi mobilitási programokat, emellett a főiskola közössége megismerhette az intézményben tanuló külföldi hallgatókat.

Nagy érdeklődés övezte a Nemzetközi est című programot.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor nyitóbeszédében üdvözölte a gazdálkodási és menedzsment alapszakos külföldi hallgatókat. Beszédében megköszönte, hogy az Eötvös József Főiskolát választották, és sikeres, eredményes tanulmányokat kívánt.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntötte a külföldi hallgatókat.

Pajrok Andor nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátor ezt követően ismertette a hallgatók és munkatársak számára elérhető nemzetközi mobilitási programokat, valamint a jelentkezés folyamatát.

Pajrok Andor előadása a programon.

Az est a külföldi hallgatók bemutatkozásával folytatódott. Oche Victor előadásával betekintést nyújtott Nigéria kulturális és gasztronómiai sajátosságaiba, Mohammad Yousuf bemutatója révén a főiskola polgárai tájékozódtak Jordánia történelmi örökségeiről, Elmhor Douae Marokkó kulturális sokszínűségéről mesélt, míg a kárpátaljai Erasmus+ program cserehallgatói közül Csapógya Zoltán a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola képzési kínálatáról, valamint a Beregszász környéken fellelhető nevezetességekről beszélt.

Oche Victor

Mohammad Yousuf

Elmhor Douae

Csapógya Zoltán

Az esemény zárásaként a résztvevők kötetlen hangulatban hazai, horvát és szlovák étel- és italkülönlegességeket kóstolhattak.