Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nagysikerű nyílt nap

Az Eötvös József Főiskola december 9-én ismét nyílt napra várta a továbbtanulás előtt álló fiatalokat. 

Sokan érdeklődtek az EJF iránt.

Az intézmény minden évben több alkalommal szervez nyílt napot azzal a céllal, hogy a középiskolások első kézből informálódhassanak a felvételi eljárásról, a főiskoláról és képzési kínálatáról. A sokakat vonzó programot dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor nyitotta meg a főiskola szegedi úti campusán, majd Ladányi Éva a Pedagógusképző Intézet oktatója és dr. Póla Péter a Gazdálkodási Intézet igazgatója előadás keretében mutatta be a 2022 szeptemberében induló képzéseket.
A színvonalas és gyakorlatorientált képzések sorában megtalálhatók a tanító, az óvodapedagógus, a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakok, valamint a gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak és felsőoktatási szakképzés.

Tájékoztató előadás a nyílt napon.

A rendezvényen a Hallgatói Önkormányzat képviselői is bemutatkoztak, akik minden tanévben színes és színvonalas hallgatói rendezvényekkel, szabadidős és közösségi programokkal teszik még feledhetetlenebbé a főiskolai éveket.

A HÖK képviselői a nyílt napon.

A felállított standoknál az intézmény oktatói, polgárai és munkatársai nyújtottak tájékoztatást a jövendőbeli hallgatóknak. A diákok megismerkedhettek továbbá a Sportiroda szolgáltatásaival és a külföldi tanulmányok céljára igénybe vehető ösztöndíj-lehetőségekkel is.

Az érdeklődők a felállított standoknál tehették fel kérdéseiket.

A beszélgetések mellett a látogatók betekinthettek a főiskolán zajló mindennapi munkába, a szaktantermek tanóráiba és kollégiumi túrán is részt vehettek. 

Nyílt órák látogatása.

Az EJF harmadik alkalommal 2022. január 13-án, csütörtökön, szintén 10 órai kezdettel tart nyílt napot a szegedi úti épületében. 

Képgaléria

Címkék