Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nem jött össze a felvételi? Van még esély!

Az Eötvös József Főiskola pótfelvételt hirdet az idén szeptemberben induló képzéseire. A főiskolára jelentkezők az önköltséges mellett állami ösztöndíjas képzések közül is választhatnak.

Ligeti László fotója.

Pótfelvételire azok a diákok jelentkezhetnek, akiket az általános eljárás során nem vettek fel, vagy akik idén egyáltalán nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. 

A 150 éves múltú intézmény megújult környezetben, magas szakmai minőségben végzi a tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők képzését. A tanító és óvodapedagógus alapszakokhoz nemzetiségi német és horvát szakirány is választható, amely speciálisan a kisgyermekkori kétnyelvű és idegennyelvi oktatásra készíti fel a leendő pedagógusokat.

A gazdaság világa iránt érdeklődők gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezhetnek közgazdász diplomát. Az intézmény gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzést (FOSZK) is indít, melyre már 240 ponttól lehetőség van bekerülni, a képzést azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek emelt szintű érettségivel.

A főiskolán a hallgatók gyakorlatias, egyedülálló oktatási módszerek segítségével, rugalmas feltételekkel, kiscsoportos foglalkozásokon, az oktatók személyre szabott törődése mellett végezhetik tanulmányaikat nappali, vagy levelező tagozaton. 

Államilag támogatott és önköltséges formában induló pótfelvételi eljárásban meghirdetett alapszakjaink nappali és levelező tagozaton:

  • tanító (BA),
  • tanító német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • tanító horvát nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • óvodapedagógus (BA),
  • óvodapedagógus német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • óvodapedagógus horvát nemzetiségi szakiránnyal (BA)
  • csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA).

Továbbá:

  • gazdálkodási és menedzsment (BA) önköltséges formában nappali és levelező tagozaton,
  • gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés (FOSZK) önköltséges formában nappali és levelező tagozaton – emelt szintű érettségi nem szükséges!

Az alapszakokra minimum 280 pont és emelt szintű érettségi szükséges.

A pótfelvételi jelentkezés beadási határideje: 2022. augusztus 5., éjfél. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a felvi.hu oldalon lehet.

A főiskola teljes pótfelvételi képzéskínálatáról (állami ösztöndíjas és önköltséges képzésekről egyaránt) bővebb információ itt olvasható! 

Dönts jól, dönts az Eötvös József Főiskola mellett! Találkozzunk szeptemberben!

EJF - Kicsiben a legnagyobb! Tanulj Baján!

Címkék