Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nyílt nap a főiskolán

Az Eötvös József Főiskola november 11-én megtartotta első nyílt napját a megújult C épületének aulájában, ahol az érdeklődő középiskolás diákok fontos információkhoz juthattak a 2022 szeptemberében induló képzésekről.

Nyílt nap az EJF-en november 11-én.

Az eseményen bemutatkozott a főiskola Pedagógusképző-, Nemzetiségi és Idegen Nyelvi- és Gazdálkodási Intézete. A szakok, oktatóink, a HÖK és a Sportiroda tájékoztatójára sokan voltak kíváncsiak. 

Nyílt nap az EJF-en november 11-én.

A megnyitón dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya a főiskola rektora köszöntötte a fiatalokat. Ladányi Éva főiskolai tanársegéd a felvételivel kapcsolatos hasznos információkról, határidőkről és a jelentkezéshez szükséges tudnivalókról beszélt, majd bemutatta a főiskolát és a pedagógusképzéshez kapcsolódó szakokat. Előadását dr. Keresnyei Krisztina gazdálkodási képzésekről szóló tájékoztatása követte, a Hallgatói Önkormányzat részéről Ördög Szimonetta nyújtott betekintést a diákéletbe.

Nyílt nap az EJF-en november 11-én.

Nyílt nap az EJF-en november 11-én.

Az érdeklődőket információs standok várták, lehetőség volt személyes konzultációra is, a látogatók az egyes alapszakokról közvetlenül az oktatóktól és a hallgatóktól juthattak információkhoz.

Nyílt nap az EJF-en november 11-én.

A leendő hallgatók idén február 15-ig jelentkezhetnek az általuk választott felsőoktatási intézményekbe és a 2022 szeptemberében induló képzésekre.

Nyílt nap

Az EJF második alkalommal december 9-én, csütörtökön szintén 10 órai kezdettel tart nyílt napot a Szegedi úti épületében. 
 

Címkék