Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nyílt nap immár negyedszer

Az EJF február 3-án megtartotta a 2022-es felvételi eljáráshoz kapcsolódó negyedik, egyben utolsó nyílt napját. Ez alkalommal is sok középiskolás élt a lehetőséggel: bepillantottak a főiskola mindennapjaiba, a nyílt tanórákba – bejárva a campust és az oktatás főbb helyszíneit.

Negyedik nyílt nap az EJF-en.

A programot dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor nyitotta meg, a köszöntőt tájékoztató előadás követte: Ladányi Éva, a Pedagógusképző Intézet oktatója a tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakokat, míg Szűcsné Tóth Zsuzsanna, a Gazdálkodási Intézet oktatója a gazdálkodási és menedzsment alapszakot és felsőoktatási szakképzést mutatta be az érettségi előtt álló diákoknak és kísérőiknek.  

Szűcsné Tóth Zsuzsanna tájékoztatója.

A pedagógusképzésekre felvételizőket Bakacsi Zita mesteroktató tájékoztatta az alkalmassági vizsga követelményeiről, egyúttal elmondta: az EJF február 9-én 9.00 órakor ismét előalkalmassági vizsgát tart. Annak a jelentkezőnek, aki sikeres előalkalmassági vizsgát tesz a májusi alkalmassági vizsgán már nem kell megjelennie.

Bakacsi Zita az alkalmassági vizsgáról beszélt.

A hallgatói életről Künsztler László harmadéves tanító szakos hallgató, a HÖK Sport- és Kulturális alelnöke beszélt.

Künsztler László a Hallgatói Önkormányzatot képviselte a rendezvényen.

Az esemény a szakvezetők kiscsoportos tájékoztatásával zárult az aulában felállított standoknál, ahol a Sportiroda és a Hallgatói Önkormányzat tevékenységét szintén megismerhették a fiatalok. Hallgatóink a vidékről érkezőket a kollégiumba is elkísérték.

A Sportiroda elismerései.

A szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre február 15-ig lehet jelentkezni, a főiskola szeretettel várja a pedagógus- vagy a gazdasági képzések iránt érdeklődő felvételizők jelentkezését.