Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nyílt napon tájékozódtak a leendő felsőoktatási hallgatók

Január 11-én, szerdán délelőtt zajlott az Eötvös József Főiskola nyílt napja, melyet harmadik alkalommal is nagy érdeklődés fogadott.

Harmadik alkalommal is sokan voltak kíváncsiak a főiskolára.

Nyitásként dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya, az intézmény rektora köszöntötte a megjelenteket. Ladányi Éva főiskolai tanársegéd a 2023-as felvételi eljárásról és a pedagógusképzésekről szólt, míg dr. Póla Péter a Gazdálkodási Intézet igazgatója, főiskolai tanár a gazdasági képzéseket mutatta be. A Hallgatói Önkormányzat részéről Künsztler László Sport- és Kulturális alelnök tájékoztatta az egybegyűlteket a hallgatói életről. Bakacsi Zita mesteroktató és dr. Kiss Zoltán a Pedagógusképző Intézet igazgatója, főiskolai tanár az alkalmassági vizsga követelményeiről számoltak be. Fontos tudnivaló, hogy a főiskola előalkalmassági vizsgát szervez február 25-én. Amennyiben a leendő pedagógushallgatók sikeres előalkalmassági vizsgát tesznek, úgy a májusi alkalmassági vizsgán már nem kell megjelenniük.

Ladányi Éva

A hivatalos rész után az érdeklődők előszeretettel tették fel kérdéseiket a felállított standoknál.  A jelenlévők a szakok mellett megismerkedhettek a Sportiroda szolgáltatásaival, a Hallgatói Önkormányzattal és a nemzetközi tanulmányi programokkal is. 

Az érdeklődők hallgatóinkkal is megismerkedhettek.

A rendezvény ideje alatt a látogatóknak lehetőségük volt személyesen megismerkedni az oktatókkal, valamint ellátogatni különféle szaktantermekbe, ahol megleshették az főiskola felszereltségét és még részletesebben informálódhattak az EJF-en folyó gyakorlatias képzési módszerekről.

A csecsemő- és kisgyermeknevelő szak iránt érdeklődő középiskolások a demonstrációs teremben.

A felsőoktatásba történő február 15-i jelentkezési határidő előtt a főiskola még egyszer, február 2-án tart nyílt napot.

A demonstrációs teremben található szimulációs baba.

Képgaléria