Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Budapest - önkéntesek kerestetnek!

2024. június 20-23. között Budapesten rendezik meg az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatot, mely során a Gördeszka, a BMX Freestyle, a Sportmászás és a Breaking legjobb versenyzői mérik össze tudásukat. Egy ilyen összetett négy sportágból álló rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

Olimpiai Kvalifikációs Sorozat - felhívás önkéntességre

GYERE és LÉGY TAGJA te is a Olimpiai Kvalifikációs Sorozat ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK: https://oqs.volhub.hu/!

Ha szeretnél részese lenni az év legmenőbb sporteseményének és bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, várjuk egyéni, vagy akár csoportos jelentkezéseiteket is. Oszd meg a hírt családi, baráti és sportolói  körben!

Az önkéntesektől minimum 4 nap (műszak) vállalását kérjük az eseményen. Önkéntes feladatok ellátására már a verseny előkészítő (június 16-19) időszakában is lesz lehetőség. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2024 legjobban várt eseményéből.

További részletes tudnivalók a jelentkezés feltételeiről: https://oqs.volhub.hu/ 

A verseny önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést is biztosítunk, valamint utazási támogatást a BKK járatain a rendezvény ideje alatt. 

Jelentkezz önkéntesnek és légy csapatunk tagja: https://oqs.volhub.hu/!

További információkért látogass el az https://olympic-qualifier-series.hu oldalra!

Ne feledd: mindenki lehet önkéntes!

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Önkéntes Program Csapata