Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Óvodások és főiskolások a Panni Farmon

Május 12-én, csütörtök délelőtt gyermekzsivajtól volt hangos a Panni Farm udvara. A vaskúti óvoda egy csoportja érkezett meg kerékpárral a farmra, ahol Panni néni, a farm gazdája és Törkő Petra végzős, valamint az Eötvös József Főiskola elsőéves óvodapedagógus hallgatói várták őket, s gondoskodtak a vidám és mozgalmas programokról. 

Óvodások és főiskolások a Panni Farmon.

A gyerekek kipróbálhatták milyen lóháton a világ, hogyan kell vezetni és sárgarépával megetetni a lovat, valamint türelmesen kivárni, hogy mindenki sorra kerüljön. 

Minden óvodás lóhátra pattant.

Senki sem unatkozott, hiszen a különféle állomásokon akadálypálya, kézműves foglalkozás, patkóhajítás, szekérhajtás, nyuszisimogatás is mind a gyermekek örömét szolgálta. Aki elfáradt, citromos frissítővel pihent a teraszon. 

Nyuszisimogató.

Hallgatóink kipróbálhatták, hogyan kell kapcsolatot teremteni, együtt játszani, a játékban segíteni egy gyerekcsapatot. A végén ők is lóhátra pattantak, mert az élménypedagógia jegyében mindent ki kell próbálni. 

Hallgatóink a gyermekekkel kézműves foglalkozást tartottak.

Mosolygós arcok árulkodtak arról, hogy kicsik és nagyok szép pillanatokkal gazdagodtak. 

Akadálypálya várta a gyerekeket.

Köszönjük a lehetőséget, a Panni Farmra máskor is eljövünk, s ajánljuk mindenkinek, aki természetközeli, falusi gazdaságra, farmos kalandokra vágyik! 

Mosolygós arcok a programon.

Szöveg: Dr. Kanizsai Mária, főiskolai tanár

Képgaléria