Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

PÁLYÁZAT - Az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány alkotói pályázatot hirdet a főiskola hallgatói részére

Az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány alkotói pályázatot hirdet a főiskola hallgatói részére.

Részvétel: minden főiskolai hallgató pályázhat saját munkán alapuló (pl. diákköri, szakkollégiumi vagy önálló tevékenység eredményeként született) tudományos és művészeti alkotással.
Egy-egy téma kidolgozására többen is társulhatnak.

Téma:

  1. A főiskola profiljához, képzéseihez kapcsolódó, de azon belül kötetlen téma kidolgozása.
  2. A főiskolai élet bemutatása képekben, prezentációval, más demonstrációs anyagokkal.
  3. Oktatói-hallgatói team-kutatás bemutatása.

A pályázat jeligével, elektronikusan nyújtható be, a főiskola honlapjára töltendő fel: https://ejf.hu/form/alkotoi-palyazat


Feltölthető formátumok: általános dokumentum: pdf; kép: jpg; prezentáció: pptx; hang: mp3; videó: mp4. A feltöltött fájl neve minden esetben a jelige legyen!

A tudományos és irodalmi pályaműveket pdf formátumban kérjük, névként a jeligét megadva. A gépelés szabványosan készüljön: Microsoft Word-ben, 1,5-es sortávolsággal, 12-es betűnagysággal! A terjedelem a 20 gépelt oldalt nem haladhatja meg.
Képzőművészeti pályaművek esetén kizárólag online formában, műfajonként három mű küldhető be: digitális fotók a pályázaton induló művekről (1-10 MB/fotó méretben, bírálható minőségben, jpg formátumban), névként a jeligét megadva, a fotókat számozva.

A jeligét kérjük egy lezárt borítékban a pályázó nevének és elérhetőségeinek (lakcím, e-mail) megadásával benyújtani az Eötvös József Főiskoláért Alapítvány Kuratóriumának, illetve Bakonyiné dr. Kovács Bea általános rektorhelyettesnek címezve (6500 Baja, Szegedi út 2.).
Művészeti pályaművek esetén a borítékban szerepeljen az alkotó neve, lakcíme, e-mail címe, a művek címe, mérete, technikája és keletkezésük éve is!

Határidő: a pályázatokat 2021. szeptember 30-ig kérjük feltölteni. Ez a jelige feloldását tartalmazó boríték benyújtásának határideje is.

Értékelés: a bírálatot a Tudományos Bizottság tagjai és az Alapítvány kurátorai végzik. A pályamunkák rangsorolása a bírálók javaslatai, valamint a kuratóriumi tagok állásfoglalása alapján történik.

A pályadíjak összegét később véglegesítjük a nyertes pályamunkák számától függően.

A díjakat a Kuratórium elnöke a Magyar Tudomány Ünnepe 2021. évi rendezvényén adja át.

Baja, 2021. május 10.

Dr. Sztanáné dr. Babics Edit
a kuratórium elnöke

A pályázati kiírás ide kattintva tölthető le.