Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Partnerintézmények látogatása főiskolánkon

A globális mértéket öltő járványhelyzet sem képes megakadályozni intézményünk nemzetközi együttműködéseinek kibontakozásait. Az Erasmus+ program keretében a partnerintézményekből beutazó vendégoktatók közül többen is részt vettek intézményünk hivatalos tanévnyitó ünnepélyén. 

Külföldi partnerintézmények képviselői a tanévnyitó ünnepségen.

Külföldi partnerintézmények képviselői a tanévnyitó ünnepségen.

Az Erasmus+ program lehetővé tette, hogy a mobilitási kötelezettségek mellett kötetlen beszélgetések révén tovább mélyítsük bilaterális együttműködéseink intézményesített keretét. A vendégek a szomszédos országok széles spektrumát jelentő földrajzi térségéből érkeztek: a bijeljinai Kelet-Szarajevói Egyetem Tanítóképző Karától (Bosznia és Hercegovina); a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskoláról (Ukrajna); az eszéki Josip Juraj Strossmayer Tudományegyetemről (Horvátország); a komáromi Selye János Egyetemről (Szlovákia); a Gyulafehérvári Egyetemről (Románia) és a Sakarva Egyetemről (Törökország). 

Külföldi partnerintézmények képviselői.

A több éves múltra visszatekintő együttműködés eredménye, hogy a személyzeti mobilitások mellett, immár hallgatók is bekapcsolódhattak a más országok társintézményeiben való tanulmányokat segítő program megvalósításába. Az aktuális tanévben tanulmányi mobilitás keretében két fő gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató érkezett a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskoláról, akik egy szemesztert fognak eltölteni az Eötvös József Főiskola Gazdálkodási Intézete által gondozott alapképzésen. 

Hallgatóink a partnerintézmények által megtartott előadáson.

Képgaléria