Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Pedagógus vagy közgazdász?

Az Eötvös József Főiskola november 16-án tartotta idei első nyílt napját, ezzel segítve a pályaválasztás előtt álló középiskolás diákokat felvételi döntésük meghozatalában. 

Nyílt nap 2023. november 16-án.

A rendezvényt dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor nyitotta meg. A 2024 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre jelentkezőknek hamarosan el kell dönteniük, melyik intézményben folytatják tanulmányaikat. A nyílt nap egyedülálló lehetőséget biztosít a fiataloknak, akik bepillantást nyerhetnek a főiskolánk mindennapi életébe, megismerhetik az órák jellegét, hangulatát és néhány oktatót – mondta a rektor.

Nyílt nap 2023. november 16-án.

Ladányi Éva tanársegéd egy tájékoztató előadás keretében bemutatta a főiskolát, a pedagógusképzéseket, majd a felvételi tudnivalókkal ismertette meg az érdeklődőket.

Nyílt nap 2023. november 16-án.

A délelőtti program során dr. Póla Péter a Gazdálkodási Intézet vezetője a gazdasági képzésekről informálta a megjelenteket.

Nyílt nap 2023. november 16-án.

Égi Csenge, a Hallgatói Önkormányzat elnöke a diákéletről beszél, kiemelte: egész tanévben színvonalas közösségi programokat szerveznek, melyeken a főiskola polgárai nagy örömmel vesznek részt. A HÖK a tanulmányi ügyekben is támogatja az EJF-esek eligazodását. 

Nyílt nap 2023. november 16-án.

A program végén a résztvevők személyesen tehették fel kérdéseiket a főiskola képzéseivel, a felvételi eljárással és a hallgatói szolgáltatásokkal kapcsolatban, valamint előadásokra, nyitott tanórákra látogathattak. A kollégiumot az érdeklődők hallgatói kísérettel tekinthették meg.

Nyílt nap 2023. november 16-án.

Akik ez alkalommal lemaradtak a nyílt napról, 2023. december 7-én pótolhatják. A bajai főiskola várja a továbbtanulni szándékozó diákokat és kísérőiket!

Nyílt nap 2023. november 16-án.

Címkék