Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Pótfelvételi az EJF-en

Pótfelvételt hirdet az EJF!

Várjuk a leendő tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő-és kisgyermeknevelők, valamint közgazdászok jelentkezését az Eötvös József Főiskolára!

Az Eötvös József Főiskola pótfelvételt hirdet az idén szeptemberben induló képzéseire. Pótfelvételire azok a diákok jelentkezhetnek, akiket az általános eljárás során nem vettek fel, vagy akik idén egyáltalán nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. A pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekre kizárólag elektronikus úton lehet jelentkezni, legkésőbb augusztus 8-ig.
Az idei pótfelvételi eljárás különlegessége, hogy a főiskola képzési kínálatában az önköltséges mellett állami ösztöndíjas helyek is találhatók.

Pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések

Államilag támogatott és önköltséges formában induló alapszakjaink nappali és levelező tagozaton:

  • tanító (BA),
  • tanító német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • óvodapedagógus (BA),
  • óvodapedagógus német nemzetiségi szakiránnyal (BA),
  • csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA),
  • gazdálkodási és menedzsment (BA).

Továbbá:

  • tanító horvát nemzetiségi szakiránnyal (BA) államilag támogatott és önköltséges formában levelező tagozaton,
  • gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés (FOSZK) önköltséges formában nappali és levelező tagozaton – emelt szintű érettségi nem szükséges!

A tradíció és az új módszerek ötvözésével 150 éves múltú intézményünk magas színvonalat képvisel a pedagógusképzésben. A nemzetiségi tanító és óvodapedagógus képzések országosan is kiemelkedő szerepet töltenek be. Az EJF-en kiscsoportos foglalkozásokon, az oktatók személyre szabott törődése mellett tanulhatnak a leendő pedagógusok, akik biztos szakmai tudással, hatékony módszertani felkészültséggel fogják ellátni a gyermekek általános iskolai tanítását, bölcsődei és óvodai nevelését, képességeik sokoldalú fejlesztését.

A főiskola Gazdálkodási Intézetében gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezhetnek közgazdász diplomát a hallgatók. Változatos, módszertanilag jól felépített képzési programok, gyakorlatias oktatás és barátságos légkör várja a jelentkezőket. A gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés nappali és levelező tagozaton is elérhető, a képzést elvégzők felsőfokú oklevelet kapnak, mellyel elhelyezkedhetnek asszisztensi, ügyintézői, szervezői és irodai adminisztrátori munkakörökben, valamint az alapképzésbe is könnyebben bejuthatnak.

Bővebb információ a pótfelvételiről: https://ejf.hu/felveteli-informaciok.

Jelentkezési határidő a www.felvi.hu oldalon keresztül augusztus 8-a.

Tanulj egy nagy hagyományokkal rendelkező, modern főiskolán! Szerezz piacképes tudást, és helyezkedj el könnyedén tanulmányaid befejezése után! Válaszd az EJF képzéseinek egyikét! 

Az EJF egyik épülete.
 

Címkék