Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Sikeres vizsgát tettek magyar nyelvből külföldi hallgatóink

A gazdálkodási és menedzsment angol nyelvű alapképzésen tanuló Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgatók sikeres vizsgát tettek a magyar, mint idegen nyelv és kultúra kurzus keretében.

Külföldi hallgatók magyar záróvizsgája.

Az ösztöndíjprogram megköveteli a hallgatóktól, hogy elsajátítsák a magyar nyelv alapjait és megismerkedjenek a magyar kultúrtörténettel. A külföldi hallgatók a tanulmányaik első évében heti 4 tanórában készültek a vizsgára, ahol a magyar nyelvű szöveg- és beszédértés írásbeli és szóbeli vizsgakövetelménye mellett magyar nyelven prezentációt is tartottak.

Külföldi hallgatók magyar záróvizsgája.

A külföldi hallgatók a tanévkezdés alkalmával tapasztalhatták meg első ízben a magyar nyelv szépségét, amely már a kezdetekben kihívások elé állította őket. 

Külföldi hallgatóink Pajrok Andorral.

A vizsgára való felkészülést segítették a tanórai keretek mellett a különböző kikapcsolódást nyújtó és szórakoztató programok, valamint a különböző tanulmányutak, városlátogatások. Ugyancsak előnyükre vált, hogy aktívan bekapcsolódtak az intézmény hallgatói életébe, ahol a mindennapok során gyakorolhatták a magyar nyelvet és gazdagíthatták ismereteiket.      

Külföldi hallgatóink Pécsett.

Gratulálunk a sikeres vizsgához! Köszönjük Ladányi Éva főiskolai tanársegéd munkáját!