Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Sikeresen befejezték tanulmányaikat a végzősök

Az Eötvös József Főiskola záróvizsgát szervezett a végzős hallgatók számára 2024. január 9-én. Három vizsgabizottságban zajlott a munka, összesen 34 fő bizonyította a tanulmányai során elsajátított tudását.

Záróvizsga 2024. január 9-én.

A záróvizsga két részből áll. A hallgató a záróvizsga-bizottság előtt megvédi szakdolgozatát, és szóbeli vizsgát tesz az adott szaknál megnevezett tárgyakból. A jelölt a szóbeli felelete során elméleti és gyakorlati ismereteiről egyaránt számot ad.

Záróvizsga 2024. január 9-én.

A záróvizsga a hallgatók életében fontos mérföldkő, sikeres letétele a tanulmányok lezárását jelenti. A mai napon érdekes, sokszínű feleleteket hallottunk, összességében nagyon elégedettek vagyunk a végzősök felkészültségével. A záróvizsgák nehézségein és izgalmán túl már csak az ünnepélyes diplomaátadó vár a hallgatókra – mondta dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya, rektor.

Záróvizsga 2024. január 9-én.

Tanító alapszakon, német nemzetiségi szakirányon 1 fő; tanító alapszakon, (angol, magyar nyelv és irodalom) műveltségi területi képzésen 5 fő; kompetencia alapú angol nyelvi tanító szakirányú továbbképzési szakon 1 fő; óvodapedagógus alapszakon 4 fő; óvodapedagógus alapszakon, német nemzetiségi szakirányon 1 fő; óvodapedagógus alapszakon, horvát nemzetiségi szakirányon 2 fő; csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakon 2 fő; fejlesztő, differenciáló pedagógiai területen pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakon 1 fő; gazdálkodási és menedzsment alapszakon 15 fő, míg gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzésen 2 fő végzett.

Záróvizsga 2024. január 9-én.

A záróvizsgázott hallgatók 2024. január 19-én vehetik kezükbe oklevelüket a főiskola téli diplomaosztó ünnepségén.

Záróvizsga 2024. január 9-én.

Gratulálunk hallgatóinknak a sikeres záróvizsgához!

Címkék